پیشرانههای سری XU در حجمهای بین ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ سیسی از سال ۱۹۸۲ تا ۲۰۰۰ در مجموعهی پژو و سیتروئن به کار گرفته میشدند، که در این میان موتور XU7 با حجم ۱۷۶۱ سیسی به دلیل استفاده در پرتیراژ ترین خودروهای داخلی برایمان شناخته شدهتر است.
سالهاست پژوهشگران درحال آزمایش موتورهای رقیقسوز هستند که موجب افزایش بازده و کاهش انتشارات ناشی از احتراق میشود. اما مشتعل کردن آنها دشوار است. در این مقاله با سایت آقای مهندس همراه باشید.
در سال های اخیر، پیشرفتهای فناوری که در دنیای خودروسازی بوده موجب بهکارگیری هرچه بیشتر پردازندهها و قطعات الکترونیکی پیچیده در خودروها شده است.
هر سال خودروهای جدید درمقایسهبا مدلهای قبلی پیچیدهتر میشوند. بعضی خودروهای امروزی تا حدی پیچیده شدهاند که به پنجاه ریزپردازنده مجهزند و همین امر سبب شده که امکان تعمیر آنها بهدست مالکان تا حد زیادی کاهش یابد. در عوض، این میزان از پیچیدگی و استفاده از قطعات الکترونیکی تشخیص و رفع ایراد در خودروهای امروزی را برای متخصصان تسهیل کرده است. باتوجهبه روند روبهافزایش میزان پیچیدگی در خودروها، در این مقاله در سایت آقای مهندس قصد داریم دلایل پیچیدگی و نحوهی کار پردازندهها و قطعات الکترونیکی در خودرو را شرح دهیم.
زمانی وجود تجهیزات رفاهی برای خودروها منحصر به گروه خاصی بود و به خاطر گران قیمت بودن آنها مشتریان خاصی جذبشان میشدند، اما امروزه این تجهیزات فراگیر شده و اغلب محصولات تولیدی شرکتهای خودروساز با طیف وسیعی از آنها به مشتریان عرضه میشود. در ادامه ما را همراهی کنید.
وگانیسم از سبک های زندگی و مصرف مواد پرطرفدار در جهان محسوب میشود که روزبه روز تأثیریش بر حوزه های مختلف صنعت بیشتر می شود. در این مقاله میخوانیم که وگانیسم چگونه صنعت خودروسازی را متحول میکند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
با تولید نسلهای گوناگون از سدان های E و S کلاس، مرسدس با واژهی لیموزینهای اجرایی عجین شده است؛ اما اگر شما بخواهید چند نفر از مدیران شرکت خود را از فرودگاه به دفتر برده و البته بخواهید این کار را با خودرویی سطح بالا انجام دهید چه انتخابی خواهید داشت؟ پاسخ مرسدس به این درخواست شما V کلاس است که نسخه بهروز شده آن به تازگی وارد میدان شده است.